Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu
Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu
Psikolojik Danışmanım! Aile Danışmanıyım! Pedagogum! Akademik Danışmanım! Öğrenci Koçuyum!
Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu

Blog

Psikoterapi Nedir?

Psikoterapi Nedir?

Psikoterapi Nedir?

Bir psikoterapist ile görüşmenin sizin için yararlı olup olmayacağını düşünüyor ama emin olamıyor musunuz? Sorunlarınızı aktardığınızda iyi bir geri dönüş alıp alamayacağınıza dair endişeleriniz mi var?
 
Cevabınız evet olabilir, fakat sorunlarınızı çözmek için yeni yöntemlere ve bakış açılarına daima ihtiyacınız olacak. O zaman bir psikoterapi almanızın sizin için büyük ve güzel bir adım olacağından emin olabilirsiniz!
 
Kendimizi içinde bulduğumuz tartışmalar, kavgalar, uykusuzluk, anlamlandıramadığımız ilişki sorunları gibi pek çok sebebin yanında iç sıkıntıları, bunalım, kaygı ve stres gibi problemler için de yeni bakış açılarına ve yöntemlere ihtiyaç duyabiliriz. 
 
Bu tip durumlarda önce ailemizle veya sevdiğimiz arkadaşlarımızla konuşmak isteriz. Fakat bizi tarafsız bir biçimde dinleyip değerlendireceklerinden emin olabilir miyiz? Depresyon belirtilerine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve hayatın bu denli ağır bir yük olmasını sorguluyor ve kaldıramıyorsanız sevdiklerinizin yanında bir profesyonel terapist ile görüşme yapmanız sorularınıza çok daha kolay yanıt almanızı sağlayacaktır. Terapistle yapacağınız kısa görüşmelerde hem sorularınıza yanıt bulabilir hem de geleceğe nasıl daha umutlu bakabileceğinize ve mutlu olabileceğinize dair stratejiler öğrenebilirsiniz.
 
Unutmayın; işinde uzman terapistler ile yapacağınız görüşmeler size aile ve arkadaşlarınızdan temin edemeyeceğiniz, bütünüyle tarafsız ve nötr bir bakış açısı kazandırır. Bu görüşmelerde öğreneceğiniz yeni yöntemleri hayatınızın her alanında uygulayabilir, hayata yeni bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz.

Psikoterapi ile ilgili merak ettiğiniz konuları veya bu konuda yardım almak için bize ulaşabilirsiniz. Online Terapi veya Muğla Psikolog olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz buraya tıklayarak iletişim seçeneklerimizi görebilirsiniz.  İsterseniz 0(542) 602 3448 numaralı hattımızdan ister Whatsapp ister arayarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Günler Dilerim.

Psk.Dan. Enes Karaosmanoğlu

Yorum Ekle