Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu
Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu
Psikolojik Danışmanım! Aile Danışmanıyım! Pedagogum! Akademik Danışmanım! Öğrenci Koçuyum!
Psk. Dan. Enes Karaosmanoğlu

Blog

Muğla Psikolog ve Psikolojik Danışmanlık

Muğla Psikolog ve Psikolojik Danışmanlık

Muğla merkezli Psikolog ve Psikolojik Danışma hizmetleri mi almak istiyorsun? Menteşe, Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye Datça, Köyceğiz ilçelerinden Psikolog arayan ve Psikoterapi almak isteyen bireyler sıklıkla bizi tercih etmektedir.  Muğla Psikolog arayanların bir numaralı tercihiyiz. Hizmet almak istediğiniz kişiye lütfen eğitim ve diploma durumunu sorunuz. Günümüzde birçok sahte Psikolog ve Psikolojik Danışman mevcut. Ne yazık ki Muğla bölgesi de buna dahildir. Gerçek uzmandan, bir Psikolog veya Psikolojik Danışmandan terapi aldığınıza emin olunuz. 

Anksiyete, Major Depresif Bozukluk, Borderline, DEHB (Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite), Histeri, Kaygı Bozukluğu, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Bağımlılıklar gibi psikolojik rahatsızlıkların birçoğu ile başarılı sonuçlar alan çalışmalar yapmaktayız. Faydası ispatlanmış terapi methodları ile sonuca en güzel ve kısa yoldan ulaşmayı amaçlamaktayız.

İnsan hayatı boyunca birçok kez zor kararlar almak zorunda kalabilir, zor anlar yaşayabilmektedir. Bu tarz durumlarda sağlıklı baş etme becerileri geliştirmekte zorlanabilir. Bu çok normal ve olağandır. Sağlıklı baş etme becerileri geliştirmek ve bulunduğu durumdan kurtulmak için bir Psikolog veya Psikolojik Danışman'a gitmelidir.

Psikolojik danışma, bireyin kendini anlaması, farkındalık kazanması, problemlerini tanımlaması ve çözüm yolları üretmesi, kararlar alması, çevresiyle uyumlu ve sağlıklı iletişim halinde olması kendini geliştirmesi için uzman kişiler tarafından desteklenen profesyonel bir yardım sürecidir. Bunun bilincinde olmalı ve her insanın bu yardıma hayatının en az bir döneminde ihtiyacı olacağını bilmeliyiz.

Online Terapi veya Muğla Psikolog olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz buraya tıklayarak iletişim seçeneklerimizi görebilirsiniz.  İsterseniz 0(542) 602 3448 numaralı hattımızdan ister Whatsapp ister arayarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Günler Dilerim.

Psk.Dan. Enes Karaosmanoğlu

Yorum Ekle